diumenge, 8 de setembre de 2013

ESTIC DE VACANCES

En els últims anys la vida familiar ha canviat molt de conceptes , això ho sabem tots, entre altres coses i des de la meva perspectiva de 60 anys  cada dia estic veient mes pares mal educats, i asclar els hi surten fills que de educació no en tenen ni idea.
Vull explicar dos casos en tant sols 50 anys de diferencia, si son anys però no tants¡¡¡
Fa aproximadament 50 anys vaig anar am el meu avi i els meus germans a un hotel de la Seu d’Urgell a passar uns dies. Al arribar al menjador al cap de sala es va acostar al avi i li va dir que ens havia guardat un racó del menjador que estaria millor am els tres criatures. El avi tot serio li va contestar: No jo no tinc de amargar els meus nets; Esta buida la taula del mig de menjador?. Dons bull aquesta taula, els meus nets estan educats. Es va girar a nosaltres tot dient feu-me quedar be.
Avui en un hotel de la costa de 5 estrelles , al menjador un nen jugava am el monopatí, el pare li ha advertit que no era el lloc de jugar-hi , però el nen ni cas. Hi ha anat el cap de sala  a dir-li al pare que avises al fill que no era el lloc per jugar, que era perillós. El pare tot un senyor , es mira el cambrer i li diu digueu-li vostè , JO ESTIC DE VACANCES.

Axis va el país

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada